top of page
Sijoittajille

 

Yleinen korkotaso on nyt alempi kuin koskaan. Mistä saada paras korkotuotto tai paras tuotto sijoitukselle? Onko riski korkeampi halutessasi parempaa korkotuottoa? Markkinoilla on useita yrityksiä, jotka joko vastaanottavat sijoituksia luottotoimintaansa tai jotka välittävät luottoja, joihin voit sijoittaa. Voit tehdä sijoitussopimuksen jonkin luotonantajayrityksen kanssa ja saada kilpailukykyisen koron sijoituksellesi sekä vakuudeksi hyvin hajautetun lainasalkun.

Tarjoamme korkosijoituksista kiinnostuneille sijoittajille mahdollisuuden löytää kauttamme luotonantajayritykset, jotka tarjoavat sijoittajille parhaat ehdot. Veloitamme sinulta konsulttipalkkion vain mikäli löydät kauttamme sinulle sopivan sijoitusratkaisun.

Sijoittajana teet sopimuksen valitsemasi luotonantajayrityksen tai vertaislainoja tarjoavan yrityksen kanssa, joka lainaa varat edelleen luotonsaajina oleville yksityishenkilöille tai yrityksille. Valitsemasi luotonantaja tai vertaislainoja välittävä yritys antaa sinulle sijoituksesi vakuudeksi varoillasi myönnetyt luottosopimukset.

Credit Me Nordic / Benefit Brokers Oy on toiminut vuodesta 1993. Olemme erikoistuneet rahoitukseen liittyvään konsultointiin.

Saat lisätietoja asiakaspalvelustamme, puh. 010 436 0600 tai sähköpostitse info@benefit.fi

bottom of page