Sijoittajille

 

 Yleinen korkotaso on nyt alempi kuin koskaan. Mistä saada paras korkotuotto tai paras tuotto sijoitukselle? Onko riski korkeampi halutessasi parempaa korkotuottoa? Tee sijoitussopimus lainasopimuksiimme ja hanki paras korko rahalle; saat vakuudeksi hyvin hajautetun lainasalkun.

 

Tarjoamme korkosijoituksista kiinnostuneille sijoittajille mahdollisuuden sijoittaa kilpailukykyisin ehdoin kuluttajille myöntämiimme lainasopimuksiin. Annamme sijoituksen vakuudeksi myöntämiämme luottoja; vakuuden arvo on kulloinkin vähintään sijoitetun pääoman suuruinen.

 

Sijoittajana teet sopimuksen Credit Me Nordicin/ Benefit Brokers Oy:n kanssa joka lainaa varat edelleen luotonsaajina oleville yksityishenkilöille. Kutsumme näitä luottosopimuksia Lainasalkuksi, jonka panttaamme Sinulle sijoituksesi vakuudeksi. Lainasalkun sisältö muuttuu sijoitusaikana sitä mukaa kuin lainoja maksetaan takaisin ja uusia myönnetään. Luotonsaajille ilmoitetaan, että heille myönnetty luotto on pantattu kaikkine oikeuksineen ko. sijoittajalle. Sijoitusajan lopussa voit päättää, haluatko uudistaa sijoitussopimuksesi tai nostaa varat kokonaan tai osittain. Saat pyynnöstä erittelyn lainasalkkuusi kulloinkin kuuluvista lainasopimuksista.

 

Sijoitussopimus kanssamme on selkeä ehdoiltaan; tiedät sinulle maksettavan korkotuoton eikä sinulta veloiteta muita kuluja. Verrattuna vertaislainoihin sijoittamiseen olet sijoittajan asemassa ilman riskiä tulla tulkituksi itse luottotoimintaa harjoittavaksi.

 

Saat lisätietoja asiakaspalvelustamme, puh. 010 436 0600 tai sähköpostitse info@benefit.fi

Asiakaspalvelu

puh. 010 436 0600

Asiakaspalvelu avoinna arkisin 9-12